تلگرام شما بلاک شده است ؟ آموزش رفع بلاک بدون از دست رفتن اطلاعات تلگرام

اینترنت 4G
اینترنت 4G : آموزش فعال کردن اینترنت پرسرعت در آیفون به صورت تصویری
ژوئن 29, 2017
ردیابی آیفون
ردیابی آیفون – نرم افزار ردیابی گوشی اپل آیفون و آیپد خود را براحتی پیدا کنید
جولای 2, 2017

تلگرام شما بلاک شده است ؟ آموزش رفع بلاک بدون از دست رفتن اطلاعات تلگرام

تلگرام شما گاهی اوقات توسط یکی از مخاطبین  بلاک می شود، و شما  دیگر نخواهید توانست به او پیام دهید و یا عکس پروفایل او را مشاهده نخواهید کرد.

شاید واقعا شما نیاز دارید تا به شخص مورد نظر پیامی دهید. اما این کار چگونه ممکن است. در ادامه روش هایی را برای رفع بلاک تلگرام آموزش خواهیم داد که توسط آن قادر خواهید بود به کسانی که شما را بلاک کرده اند، پیام دهید.

 آموزش رفع بلاک تلگرام با حذف اکانت و ساخت دوباره آن

تلگرام

تنها کاری که شما  می توانید در حال حاضر  از بلاک تلگرام  خلاص شوید ، حذف اکانت تلگرام و ساخت مجدد آن است.

با حذف اکانت خود  و  ثبت نام دوباره خواهید دید که می توانید به کسانی که شما را بلاک کرده اند، پیام ارسال کنید. البته حذف اکانت به معنی حذف نرم افزار و لغو نصب آن نیست ، بلکه به معنای حذف حساب کاربری خود از سرور تلگرام می باشد که این کار عواقبی همچون از دست رفتن کلیه سوابق مثل پیام ها، کانال ها و گروه ها می باشد.

تلگرام

ساده ترین ترفندی که می توان از دست رفتن اطلاعات انجام داد. کافیست قبل از انجام حذف اکانت، از اطلاعات  خود پشتیبان تهیه کنید و تمامی اطلاعات خودتان را به شماره دیگری انتقال دهید.

بعد از اینکه اکانت خود را حذف کردید، دوباره اطلاعات خود را به شماره جدید انتقال دهید. البته برای اطمینان بهتر است ابتدا به فردی که شما را بلاک کرده است پیام داده و سپس اقدام به برگرداندن اطلاعات نمایید.

 نکته  های دیگری در خارج شدن از بلاک تلگرام

بعد از اینکه تماک کارها ار  انجام دادید ، یک پیغام مبنی بر اینکه شما به تلگرام پیوسته اید، برای او ارسال خواهد شد. پس بهتر است هر چه سریعتر پیامتان را برایش ارسال کنید. چون ممکن است فرد بلاک کننده به محض دیدن این پیام دوباره شما را بلاک کند.

حتما به خاطر بسپارید که امکان حذف و ساخت مجدد اکانت با یک شماره خاص، محدود بوده و تنها چند بار قادر به استفاده از این ترفند می باشید. وقتی که اکانت را حذف و ساخت مجدد آن را انجام دهید، اقدام به مسدود کردن شماره می نماید و برای مدتی قادر نخواهید بود با آن شماره اکانتی بسازید.

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید